Om virksomheden

Den 1. januar 2006 blev virksomheden: Abrahamsen - Ledelsessystemer etableret af Jan Abrahamsen. Virksomheden er centralt placeret på Midtsjælland med kontorfaciliteter som rummer alt nødvendigt IT-udstyr.

logo

Jan Abrahamsen, født 1958.
El-installatør fra Helsingør tekniske skole i 1981.
Har været beskæftiget i el-branchen siden 1975
som arbejdsdreng, lærling, elektriker, el-installatør, u-landsfrivillig, dental-tekniker, salgsingeniør, uddannelseskonsulent og uddannelseschef i TEKNIQ.

Siden 2006 selvstændig rådgiver og konsulent vedrørende udvikling og implementering af kvalitetsledelsessystemer og arbejdsmiljøledelsessystemer

Siden 2006 har Jan Abrahamsen fungeret som rådgiver og konsulent ved opbygning og implementering af kvalitetsstyringssystemer herunder kvalitetsledelsesystem - KLS for elinstallationsvirksomheder og  VVS-installationsvirksomheder.

Siden 2011 har Jan Abrahamsen været medlem af Standardiseringsudvalget 564 om elektriske installationer og beskyttelse mod elektrisk stød.

Jan Abrahamsen har rådgivet om og medvirket til at certificere el- vvs- og kølevirksomheder efter  ISO 9001:2008 og ISO 9001:2015 standarden inden for AIA, ABA, TVO, ADK, AVA, El-termografering og køleområdet..

Jan Abrahamsen har rådgivet om og medvirket til at certificere el- og vvs installationsvirksomheder efter OHSAS 18001 standarden og ISO 45001 standarden for arbejdsmiljøledelsessystemer.

Jan Abrahamsen har rådgivet om og medvirket til at certificere virksomheder inden for AIA, ABA, TVO, ADK, AVA, El-termografering og køleområdet.

Jan Abrahamsen er tilknyttet en lang række virksomheder som intern auditor af deres kvalitetsledelsessystemer.

Jan Abrahamsen er tilknyttet en række virksomheder som rådgiver inden for arbejdsmiljøledelse og fungerer som intern auditor af deres arbejdsmiljøledelsessystem.